News Photo

Kaszás Géza fogyókúrázik a siker érdekében

  • 2012. szeptember 13.

Koplalással telik Kaszás Géza színész utolsó két hete, ugyanis szeretne legalább öt kilót ledobni a Nemzeti Vágta versenye előtt. A színész-producer a vasárnapi jótékonysági sztárfutamon indul, és mint mondja, lazábbnak, könnyebbnek érzi magát, ha „fogyaszt” egy kicsit.
- Bevallom, nyáron egy pár kiló felszaladt, ezt szeretném most leadni. Az étkezésből is visszavettem, de azért az Országkonyha bőséges kínálatát nem fogom kihagyni, hiszen a Nemzeti Vágta gasztronómiai seregszemle is, rengeteg fantasztikus étellel. Ezen kívül minden nap keményen edzek, imádom a Vágta izgalmát, igaz, a nyerés még nem jött össze. Új lovam van, aki eddig egész nyugodtnak tűnt, de az utóbbi napokban igencsak „felpörgött”, talán érzi, hogy hamarosan itt a verseny napja.

Kaszás Géza korábban egy tévéműsorban szakácsként is megmutatta magát, köztudott róla, járatos a konyhaművészetben. A nyereg alatt puhított hús történetét is ismeri.

- Az, hogy nyereg alá helyezett nyers húst ettek volna a hunok, csak legenda, tévhit. Ennek a gasztronómiához semmi köze. Besózva, sebgyógyításra használták, amikor a favázas, faragott nyereg felsértette a lovak hátát. Volt azonban főzőkultúrájuk, hiszen sütés helyett inkább üstökben főzték ételeiket, ez pedig ismereteket igényelt – teszi hozzá Kaszás Géza, aki mostanában az m1 csatornán lovasmagazint vezet Vágtass velem címmel, de elárulta, már egy új film ötlete is körvonalazódik.
2012.09.13.



A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?