Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Kezdődik a Nemzeti Vágta!

Szombaton délelőtt kezdetét veszi hazánk legnagyobb lovas eseménye, a Nemzeti Vágta!
Az előrejelzések szerint szombaton és vasárnap gyönyörű, napsütéses őszi időben, ideális körülmények között vágtáznak majd a lovasok a Hősök terén. Jöjjön el, élje át ezt a fantasztikus hangulatot ön is!
 
A Nemzeti Vágtára százezreket várnak a szervezők, míg a Magyar Televízió és a Magyar Rádió közvetítésének köszönhetően milliók követhetik nyomon az eseményeket.
  
Az idén ötéves Nemzeti Vágta az előző években megszokott színes programsorozattal várja látogatóit, a látványos, izgalmas futamok sorában újra megmérettetik magukat ismert emberek.
 
 

A települések lovasversenye mellett lesz történelmi lovas gála, a honfoglalás korát felidéző lovasíjász bemutató, lovagi torna, valamint ’48-as csatajelenet is szórakoztatja majd a közönséget. Ezen kívül díjugratás, Kishuszár Vágta, Kocsitoló verseny, Kozák lovasbemutató, Jótékonysági Sztárfutam, Bajnokok Jótékonysági Sztárfutama és Fogatvágta is szerepel a szombati és a vasárnapi programok sorában. Ennek részleteit a „Programok” menüpontban találja.
 
 

A Vágta korzó és az Országkonyha már pénteken megnyitotta kapuit: nézzen körül a települések pavilonjaiban, kóstolja meg a legfinomabb magyar ételeket!
 
  
 
2012.09.14.