News Photo

Kövesdy Zsolt nyerte a IV. Hevesi Vágtát

  • 2020. szeptember 21.

Szeptember 19-én, szombaton tartották Heves-Alatkán a Nemzeti Vágta utolsó előtti selejtezőjét, a IV. Hevesi Vágtát. A helyszínen nemcsak a felnőtt lovasok, de a legfiatalabbak is összemérhették tudásukat az októberi döntőbe való bekerülésért.

Valóságos lovas ünnep tombolt szombaton a Kasper Lovastanyán, ahol számos versenyző gyűlt össze, hogy a legjobb tudását felhasználva bejusson a Nemzeti Vágta döntőjébe. A szoros mezőnyben Kövesdy Zsolt Pipacs nyergében bizonyult a leggyorsabbnak, aki elsőként ért célba. Továbbá biztosan ott lesz októberben a Hősök terén Hatvan lovasa, Vaka István, Tolnai László Kunadacs színeiben, valamint Majnár Anita Ménrót nyergében. A kishuszárok futama is számos izgalmas pillanatot hozott, közülük az első kettő helyezett juthat a végső döntőbe, Csörgő Lilien Felsőpakonyról magabiztosan nyerte a mezőnyt, míg a második helyezést Galgovits Réka nyerte Velon Arónia nyergében.

Az egész napos program során a versenyek mellett számos kísérőprogram is szórakoztatta a nagyérdeműt, kézműves foglalkozástól kezdve a népi játékokon át egészen a pónilovaglásig.

Nyeregbe Vidék, nyeregbe Magyarország!

Fotógalériánk a 202-as évi Hevesi Vágtáról »

2020. szeptember 21.



A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?