News Photo

Holnap rendezik meg a Vajdasági Vágtát

  • 2024. május 24.

Holnap kerül megrendezésre a 12. Vajdasági Vágta, amelyen fiatal és felnőtt lovasok is indulnak. Az egész napos rendezvény – amelynek a szabadkai lóversenypálya ad otthont – nyitja a Nemzeti Vágta 14 előfutamból álló idei szezonját, amely során 10 hazai és 4 határon túli megmérettetést rendeznek.

12 órakor nyitják meg május 25-én a 12. Vajdasági Vágtát. Ezután 4 futamot indítanak, majd kezdetét veszi a Kocsitoló verseny. Később ügetőfutamon, római kori kocsik versenyén és díjlovagló bemutatón szurkolhat a közönség. 14:50-től Parasztvágtát tartanak; ezen a programon olyan ismeretlen származású lovakkal is indulhatnak, amelyeket a Nemzeti Vágta versenyszabályzata nem engedélyez. Ezt követően a Vajdasági Vágta Főzőversenyének eredményhirdetése következik. 17:10-től a Kocsitoló verseny és a Kishuszár Vágta döntőjére kerül sor, majd 18 órától a Vajdasági Vágta döntőjén dől el, kik vehetnek részt a Nemzeti Vágta szilvásváradi Döntőjén októberben.

Az egész napos program végén, 19:30-tól a Budapesti Operettszínház művészeinek koncertjét élvezheti a közönség.A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?