News Photo

Nemzeti Vágta a ló ünnepén

  • 2009. november 11.

National Face, a Nemzeti Vágta győztes lova is részt vett a ló ünnepén, a Equifest rendezvényen, akit Konrád Csongor a IV. Sándor-huszárezred tagja vezetett körbe a népes lószerető közönség előtt

Pálfi Nóra, a Nemzeti Vágta győztes lovának tulajdonosa, és Konrád Csongor a IV. Sándor-huszárezred tagja

A Nemzeti Vágta is képviselte magát az Equifesten. Székely Tibor, Vágta kapitány, Konrád Csongor, a IV. Sándor-huszárezrend tagja, Pálfi Nóra a Telivér farm képviseletében, egyben National Face tulajdonosaként, Suták Vanda, a Vágta legjobb női zsokéja, Németh Sándor zsoké, Pintér Tibor a sztárfutam örökös indulója, valamint zsokék, lovas szakemberek, hírességek és lókedvelő látogatók tértek be a kiállító terem előkelő helyén felállított Vágta standhoz, ahol mindenkit meleg szeretettel üdvözölt a Vágta stáb.


A két kiválóság: Suták Vanda és a „konkurencia”: Kovács Sándor

Az érdeklődők feliratkozhattak a Vágta hírlevelére, hogy ettől kezdve elsők között értesüljenek a városok és falvak ünnepével kapcsolatos aktualitásokról. A honlapunkon egyébként folyamatosan lehet regisztrálni.

Az Equifest kiemelt eseményére, Richter Flórián Horse Evolution show-műsorára a Vágta tiszteletbeli vendégei is kíváncsiak voltak. A látványos produkcióról egyöntetűen pozitív véleményt fogalmaztak meg a lovas szakemberek.


Pintér Tibor, a sztárfutam indulója a Nemzeti Vágta és Konrád Csongor, Sándor-huszár vendégségét élvezte az Equifesten

National Face-t a rendezvény utolsó napján vezette föl a közhuszári egyenruhába öltözött Konrád Csongor a nagyérdeműnek, miközben a telivér tulajdonosa, Pálfi Nóra beszámolt a ló teljesítményéről, kiváltképp a Nemzeti Vágtán elért sikeréről.


Varga Győző, az Irigy Hónaljmirigy tagja és családja a lovak szerelmesei


Suták Vanda, a Nemzeti Vágta legjobb női zsokéja, Kovács Sándor, az egyik legjobb magyar zsoké, Székely Tibor Vágta kapitány, és kisfia együtt a Vágta standnál


National Face a díszes bajnoki lepelben lépett a közönség elé


A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?