News Photo

Kocsér megnyerte Sebestyén Balázsékat

  • 2010. május 05.

- A pest megyei település nyerte a Class FM Nemzeti Vágta-játékát -

Kocsér diadalmaskodott a Class FM Nemzeti Vágta játékában. A felhívás szerint Sebestyén Balázsék ellátogatnak arra a településre, ahol a legkreatívabb módon készítik el a városok és falvak ünnepének fontos szimbólumát, a patkót. A Morning Show triója az elmúlt hetekben érdekesebbnél érdekesebb pályaműveket kapott, ám a meglehetősen leleményes község, Kocsér megoldására nem számítottak: Patkó Bélával, azaz Kikivel pályáztak a játékban…
Nagy volt a sürgés-forgás a Morning Show háza táján az elmúlt néhány hétben. A Class FM ugyanis Nemzeti Vágta játékot hirdetett, amelynek lényege az volt, hogy a lehető legérdekesebb formában, a legváltozatosabb alapanyagokból kell elkészíteni hazánk legnagyobb lovas rendezvényének jellegzetes szimbólumát, a patkót. A felhívásra csak azok a települések nevezhettek, amelyek Nemzeti Vágta Előfutamot szerveznek. Aki a legjobb, egy napra megnyerheti Sebestyén Balázst, Rákóczi Ferit és Vadon Janit, azaz a Morning Show sztártrióját. A műsorvezetők ellátogatnak a nyertes település előfutamára.
 

Balázs, Feri és Jani igazi kiskirályokként éltek az utóbbi időben: érkezett a stúdióba minden, mi szem-szájnak ingere, patkó alakú kenyérlángos és perec, patkótorta, kolbásszal, sonkával, lilahagymával megrakott paraszttál, és egy akkora fémpatkó, ami be sem fért a stúdió ajtaján. A nyertes azonban mégis Kocsér lett, ahonnan olyan pályaművet indítottak el a versenyen, amelyre senki sem gondolt…

Hihetetlenül nehéz döntés volt, rengeteg ügyes és furfangos megoldás érkezett be hozzánk, ám a kocsériak ötletét senki sem tudta felül múlni. Ők voltak olyan leleményesek, hogy lecsaptak Patkó Bélára, azaz Kikire, őt mutatták fel, mint pályaművet.” – mesélte nevetve Balázs, a Class FM műsorvezetője, aki nagyon örül, hogy Ferivel és Janival részt vehetnek a Kocséri Vágtán.

Patkó Béla, azaz Kiki sem utasította vissza a helyiek meghívását, így ő is ellátogat az előfutamra.
Én magam is kistelepülésen élek és, ahol tudom, támogatom őket” – tette hozzá.

A kocsériak terülj-terülj asztalkámmal, helyi jellegzetes ételekkel és meglepetésekkel várják Sebestyén Balázsékat, Kikit és minden kedves vendéget május 16-án, vasárnap a Nemzeti Vágta előfutamára.


A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?