News Photo

Hétvégén megrendezik az utolsó Elővágtát is Alagon

  • 2011. szeptember 02.

Alig több mint két hét maradt a magyar falvak és települések ünnepéig, és csupán egy elővágta van még hátra, egy esély a lovasok számára, hogy ott győzedelmeskedve jussanak az Nemzeti Vágta versenyébe.
A szeptember 3-i Alagi Vágta rendezői már gőzerővel készülnek a versenyre és a verseny köré épülő szórakoztató produkciókra. A kilátogatókat ezen a helyszínen is egy rendkívül széles palettával rendelkező program fogja várni, így mindenki meg fogja találni a hozzá leginkább illő időtöltést a futamok között!
A délelőtt lovasbemutatókkal, a települések seregszemléjével fog indulni, majd délutánig táncos; énekes előadások szórakoztatják a nagyérdeműt. A fellépések között Lovas Fogat bemutatót tartanak a Fogat Vágta fényében.
Az Alagi Vágta egyik nagy különlegessége lesz a Fríz Vágta. A büszke fejtartású, ében fekete fríz lovak nem mindennapi küzdelmének lehetnek szemtanúi a nézők, érdemes lesz részt venni a versenyen!
Kora délután veszik kezdetét a selejtező futamok, melyet a Kishuszár Vágta, azaz a Póni Vágta fog követni, hogy a legkisebbek se érezzék úgy, hogy kimaradnak valamiből. A délután második felében a színpadi előadások és lovas bemutatók mellet megrendezésre kerül Dallos Gyula főszereplésével a Díjlovaglás Nagydíj – zenés kűr bemutatója is.
A döntő után a Last4Chance és a Blues Fathers koncertjével zárul a nap. Az elővágta teljes ideje alatt interaktív programok, népművészek és kézművesek vására látogatható lesz illetve a kisgyermekes családok örömére lesz játszóház is, melyben megszabadulhatnak fölösleges energiájuktól a gyerekek.
Az eseményre kilátogat a Nemzeti Vágta két résztvevője a Sztárfutamból Kaszás Géza, a Kocsitolók közül pedig Nagy Sándor, aki első ízben kóstol bele a „Vágta hangulatba”.

A teljes program ide kattintva érhető el! > >>

Ne hagyja ki 2011 utolsó Elővágtáját és tartson velünk szeptember 3-án!

Friss hírek a Facebookon, kövessen minket ott is!
 


A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?