News Photo

Ismét nyeregben a sztárok

  • 2014. augusztus 28.

2008 óta a Nemzeti Vágta minden évben megrendezi az OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamot, a verseny most sem maradhat el! A nagy népszerűségnek örvendő Sztárfutam egy rendkívül izgalmas viadal, és egy jótékony célért folyó küzdelem egyben.

Az induló művészek, sportolók évről évre komolyan készülnek a megmérettetésre. Az OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamának bajnoki címét 2008-ban Sasvári Sándor, 2009-ben Stohl András, 2010-ben Pintér Tibor színművészek, 2011-ben Hajas László mesterfodrász, 2012-ben Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, tavaly pedig Sárfalvi Péter többszörös világ- és Európa-bajnok öttusázó, televíziós műsorvezető szerezte meg.

Idén Kaszás Géza, Pintér Tibor, Homonnay Zsolt és Buch Tibor száll nyeregbe a győzelemért, a nyertes által kiválasztott alapítvány rendkívüli támogatást kap az OTP Bank jóvoltából. A bank 500.000 Ft-tal támogatja azt az alapítványt, akiért először szakítják át a célszalagot, a többi résztvevő pedig fejenként 200.000,- Ft-ot lovagol össze a választott szervezetnek.
Kaszás ötödik, Pintér hatodik, Homonnay második alkalommal áll rajthoz a Hősök Terén, Buch Tibor – a többek között a TV2 magánnyomozójaként ismert színművész – pedig első ízben lovagol a Sztárfutamon! Vajon a „szűz kéz” ugyanúgy szerencsét hoz majd neki, mint tavaly Sárfalvinak?
A műsorvezető garantáltan veretlen tud maradni, hiszen egyéb kötelezettségei miatt idén nem versenyez, ahogy az előző évben negyedikként befutó Stohl András sem…

A verseny szeptember 20-án, szombaton délután lesz a Hősök Terén.

2014. augusztus 28.



A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?