News Photo

Helyi lovas győzedelmeskedett a Vámospércsi Vágtán

  • 2024. június 03.

Kovács Richárd Róbert volt a leggyorsabb a felnőttek között a második Vámospércsi Vágtán. A Kishuszár Vágtát Huszár Bíborka, míg a Huszárgyerek futamot Penzer Kamilla nyerte.

A nyár első napján megszervezett Vámospércsi Vágtát a vámospércsi Kovács Richárd Róbert nyerte Nóra nevű lovával. Második a tiszafüredi Gyöngy Tamás lett Forrás Favorittal, harmadikként a Nyíregyházát képviselő Garai Roland ért célba Forrás Dallam nyergében, míg a Dollyt lovagló, Ajakot képviselő Garai Richárd negyedik helyezést ért el.

A Kishuszár Vágtát a ceglédi Huszár Bíborka nyerte Flikát lovagolva, második Piliscsaba képviseletében Nagy Ivett Fanni lett, aki Szultánnal indult.

A 10-13 éves korcsoportban – a Huszárgyerek futamon – a szilvásváradi Penzer Kamilla volt a leggyorsabb, aki Eger nevű lovával indult.

A Vámospércsi Vágtát június 1-jén 10:30 órakor Ménes Andrea, a Hajdú-Bihar vármegyei város polgármestere nyitotta meg. 11 órától lehetett szorítani az előfutamok amatőr versenyzőinek, majd 16:30-tól hagyományőrző csoportok műsorát élvezhették az érdeklődők. A döntőre 17 órától került sor, amelyet az eredményhirdetés követett. 18 órától a Nemzeti Lovas Színház előadását láthatta a közönség.



A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?