News Photo

Kocsitoló versennyel, puszta ötös és csikós bemutatóval is vár az Iváni Vágta

  • 2024. június 28.

A nagy- és kishuszárok versenyén kívül kocsitoló versenyt, puszta ötös és csikós bemutatót, és lovastornát is tartanak szombaton Ivánban. A negyedik egész napos Iváni Vágtát idén is a Lovas majorban rendezik meg.

12 órakor az ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét a rendezvény. A Vágta előfutamai után, 14 órától kocsitoló előfutamokat, majd csikós bemutatót tartanak, ezt követően a HELLÓ-ART Lovastorna produkcióját élvezheti a közönség. Később néptánc bemutató, 16 órától pedig Sasvári Sándor Jászai Mari-díjas színművész-zenész lovas műsora szórakoztatja a Győr-Moson-Sopron vármegyei településen tartandó rendezvény közönségét. 16:50-től puszta ötös bemutató, majd a kocsitoló verseny és a Kishuszár Vágta döntője következik. 18 órakor startolnak az Iváni Vágta döntőjébe jutott versenyzők. 18:30-tól a Falcon Project ad koncertet. A rendezvényt 19:30-tól tombolahúzás zárja.

A főbb programok mellett, a kicsiket és nagyokat egész nap kézműves foglalkozások, arcfestés, ugrálóvárak, póni lovagoltatás is várja.A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?